onsdag, januar 18, 2006

Et ?

Hvem var dte der udtalte de vise ord:" En lort er en lort - uanset om du så forgylder den vil den stadig lugte af lort"?

I Mifune siger Liva ( Iben Hjele) "Livet er én stor lort som du må tage en bid af hver dag" En livsopfattelse, der gør ondt helt inde i sjælen, og sikker også har skadelige langtidsvirkninger.

Men jeg er enig i, at der er smålorte på livets vej. Nogen af dem er det vigtigt at fjerne for ikke at f.eks. sko og lignende bliver totalt tilsølet. Andre kan man med held ignorere og så forsvinder de ganske langsomt som en naturlig del af , - nå ja naturen. Andre lorte skal man helts bare lade være, for begynder man at bryde overfladen begynder de som regel at stinke fælt.

Nå ikke mere filosofi. Og den omtalte lort er en del af mit arbejdsliv pt. Hvor ville jeg til tider ønske, at den stadig var fejet godt og grundigt ind under gulvtæppet. Al den turbulens er trættende.

Hov - hov! Hvem hviskede tryghedsnarkoman????

1 kommentar:

Lene Lind sagde ...

Skal man røre ved en lort, skal det så absolut være med henblik på at fjerne den. Man skal have det rigtige redskab og gå strategisk til værks.

Som trænet hundelortesamler har jeg erfaret, at lorte kan være yderst genstridige og pludselig har man istedet for at fjerne lorten, spredt den over et uoverskueligt areal, svinet sit fjerningsredskab til og gjort sig rydningarbejdet endnu sværere. Men så er det for sent og uanset hvor pertentligt man går til værks vil der blive en afslørende plet at se, som kun tidens tand kan fjerne.