torsdag, februar 22, 2007

Sneparadis?

Man kunne forledes til at tro, at de sidste par dage med snekaos er lykken for en inkarneret læser. Det ville jeg også selv tro - men det nytter ligesom ikke ret meget når mine LÆSEBRILLER er væk!!??

Og da styrken er passeret +5 er jeg bare vildt handicappet uden - tror du jeg er frustreret?

Jeg er sneet inde og kan ikke engang alfabetisere mine bøger ;-)

3 kommentarer:

Mia sagde ...

Uhh jeg håber du har fundet læsebrillerne, så du ikke har fået abstinenser, men derimod fået nydt snekaoset, som jeg så ikke lige har set noget til her i det sydvestlige hjørne af DK, hvor jeg holder til.

Anonym sagde ...

Hvorfor anskaffer du dig dog ikke et par ekstra læsebriller. Det har vi andre halvblinde da fundet ud af. I Goa Kan du købe et par kvalitetsbriller for ca. DKK 700 med europæisk stel og med én- eller flerstyrke og hærdning. Jeg har da selv + 5,50 i mine briller.
Á propos snekaos .... Har du så læst Pamyks "Sne"?? Udmærket roman, hvor efterfølgeren "Istanbul" ikke når den til sokkeholderen.

Anonym sagde ...

Hej Steen :-)

Jeg har efterhånden så mange forskellige briller at familien griner af mig. Og jeg har et par med overgang til nødlæsning. Men skal der virkelig læses igennem så kræver det altså særlig indsatser - 5.75 er mit synsfelt der skal yderlig 2.5 i til læsning nu....

Nej jeg har ikke læst den du nævner - vil holde øje med den.
Forresten, dejligt at du kiggede forbi og bedre endnu - efterlod et spor.....