lørdag, december 22, 2007

Et personligt anliggende

Uventet indslag som jeg anskaffede sådan spontant:" arrrrhhh hvad - den kan nok ikke skade-agtigt". Og det kunne den bestemt ikke. Det er det ganske almindelige liv Inge Lise Hornemann skildrer i romanen om Andrea. Og så er det lige præcist ikke så almindeligt endda. Der er forskellige liv og forskellige vilkor. Hvad er det der styrer mennesket? Hvem har magten? Og hvad sker der så i den lille by Virke da Andrea begynder at rode lidt i overfladen. Og hvad sker der egentlig med Andrea?

lørdag, december 15, 2007

Anna Gavalda

Jeg ville ønske, der var én der ventede på mig et eller andet sted. En fin og underholdende novellesamling fra 2002.
Fine fine skildringer af de helt almindelige hverdagsfænomener. Kærligheden, mødet mellem mennesker i forskelilige livssituationer osv. Der er smil og der er grimasser der ikke helt passer.
Jeg nød de små glimt. Og glæder mig endnu mere til næste møde med Anna Gavaldas finurlige beskrivelser...

onsdag, december 05, 2007

Lykken er....

At have en kærlig kollega, der trøster så hjerteligt da hun har lyttet på min ynkelige klagen over manglende læsning: Bare roligt du kan få styret din lyst når den første dyrelægeregning kommer - læs løs min pige.....

tirsdag, december 04, 2007

abstinenser......


At få en hundehvalp er på rigtig mange områder som at få barn. Der skal nusses, leges, luftes, mades/fodres osv. Der er sygdomsforløb med opkastninger og diarré . Der er tudeture - nå ja hylepive så da.....

Men værst af alt JEG FÅR IKKE LÆST EN LINJE!!!!! - Pludselig bliver nattesøvnen mere eller mindre forstyrret og jeg skal op og ud i haven selv tidligere end den lokale skraldemand begynder sine runder. Nattesøvnen er blevet opprioriteret voldsomt.

Det nærmer sig "ammehjerne" og en skræmmende tendens til at "visselulle" det stakkels kræ.


Kan du forstå det?


Neyla snart 12 uger gl. som hun sad for 5 minutter siden -
totalt uskyldig og uhyggelig tæt på mine støvler.
Tror der er dømt middagslur lige pr. omgående.