søndag, december 04, 2011

Der er liv...

Jeg læser så meget. Helt vildt meget faktisk. Desværre sniger jeg mig ikke forbi her ofte nok. Så derfor bliver det her en opremsning med noter..

Læs: Julie Hastrup, En torn i øjet og Det blinde punkt. God dansk krimi. Jeg lyttede dem og helt ærligt så ville jeg ha' foretrukket at læse den første. Oplæsningen var pænt ærgelig men nu var det sådan. Nummer to blev læst af Ellen Hillingsøe og det var en fornøjelse.

En konklusion må være, at det betaler sig for forlagene at bruge trænede stemmer. Jeg har stor respekt for de mennesker der bruger tid og kræfter på at indlæse bøger så mennesker med forskellige læsehandicap også kan læse bøger - men jeg syntes faktisk at der må være "lytte" redaktøre der sikrer dem en god oplevelse også.

Læs Slangehuset af  S. J. Bolton - en fantastisk spændende engelsk krimi. Til tider så uhyggelig at jeg overvejede at holde mig for ørene.... som om. Men det er ikke for mennesker med et anstrengt forhold til slanger.
Den unge dyrlæge Clara bliver indblandet i en mordsag med mange facetter. Hun bliver selv et mål for skumle hensigter.

Læs: Fatimas hånd af Ildefonso Falcones.En roman af forfatteren til Havets Katedral. En roman om forfølgelsen af muslimerne.

mere følger...