onsdag, februar 15, 2006

Bogklubber

Jeg er sur på Gyldendal. Nu har jeg ventet og ventet på min ferieroman (Hundehovede) Nu gider jeg ikke vente mere.

Og så tillader de sig endda at være anmasende - sådan groft generaliseret.

*ring ring* - "JA hallo"? Hej det er Rasmus lød det i mit øre. Og jeg var da imødekommende med et "hej Rasmus" Og så startede en omgang verbaldiarré:" Vi har set du er tidligere kunde bla. bla . bla........ Forære dig en gave...... (se her spidsede jeg ørene en anelse naivt).... "Du betaler kun 59.00 kr. bla. bla. nå ja og så kommer der fragt............Og det er så fantastisk af du selv må vælge hvilgen GAVE du vil ha' og få lov at betale 59.00 kr for.....

Hvem f..... tror de jeg er??? Og se, der er en grund til at jeg er tidligere kunde.

Desuden var det elendige billigbøger jeg kunne få i købegave. Ja, jeg surmuler endnu.

onsdag, februar 01, 2006

Videre.....

"Bare Sammen" - og jeg sparede og sparede, men alting har en ende (trættende kliché). I tilfælder som dette føler jeg mig så heldig. Tænk at jeg lige netop snuppede dén bog på bibliotekshylden.
Jeg faldt over en anmeldelse hvori det blev nævnt at Anna Gavalda har fået udgivet et novellesamling - gæt hvad jeg skal på jagt efter???

Næste projekt bliver en roman af Ebbe Kløvedal Reich "Himlene og Jorden". En sød kollega, som kender min hang til bøger kom med bogen og sagde med et skummelt smil:" God arbejdslyst" Det virker yderst motiverende. Indrømmet, forfatteren hører ikke til blandt mine favoritter og dog har der været enkelte titler jeg har nydt og stadig husker med glæde. F.eks. "En engles vinger". Så det er ikke helt så trist, at have afsluttet en god historie.